top of page

Bedrijfsmatig.

Eenvoudig.

Snel.

Holland Huisvesting huurt haar woningen alleen bedrijfsmatig.
U verhuurt eenvoudig en snel middels onze aantrekkelijke voorwaarden.

Holland Huisvesting neemt het verhuur- en leegstandrisico alsmede het betalingsrisico op zich. U bent dus verzekerd van een stabiel rendement, ook wanneer er sprake is van (gedeeltelijke) leegstand of wanbetaling.

Alle communicatie en afspraken met arbeidsmigranten en hun werkgevers zijn in principe voor onze rekening en risico. Uiteraard leggen we met u contractuele afspraken vast over de aard en invulling van de overeenkomst die u met ons heeft.

Holland Huisvesting neemt de verantwoordelijkheid over vergunningen en onderzoekt de (on-) mogelijkheden die het bestemmingsplan biedt voor de exploitatie van short-stay voorzieningen.

De arbeidsmigranten hebben voldoende ruimte en privacy, er zijn goede en hygiënische sanitaire voorzieningen, een keuken, duidelijke informatievoorziening en een brandveilige accommodatie.

 

Holland Huisvesting neemt het volledige operationele beheer van het pand over. Of het nu gaat om energiecontracten, telefoon-, televisie- en internetaansluiting of heffingen, het is onze zorg. Wij voorzien in financieel, technisch en operationeel beheer en bij calamiteiten zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar voor u als eigenaar.

Wij hebben zeer ruime ervaring met, en kennis van het huisvesten van arbeidsmigranten. Wij zorgen dat short- en middle long stay arbeidsmigranten zelfstandig en prettig kunnen wonen. U als eigenaar wordt volledig ontzorgd én krijgt de garantie dat uw woning in de oorspronkelijke staat wordt opgeleverd bij einde van de verhuurperiode. 


Holland Huisvesting is continue op zoek naar geschikte woningen voor de huisvesting van werknemers. Wij bieden eigenaren van onroerend goed de mogelijkheid om woonruimte tijdelijk te verhuren aan werknemers. Wij maken graag gratis inzichtelijk wat (tijdelijke) huisvesting van personeel u kan opleveren. 

Heeft u vastgoed beschikbaar voor de huisvesting van personeel? Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Betrouwbare vastgoedpartner
Bij ons is uw woning in professionele handen.

complete-ontzorging_4x.png

Volledig beheer

Wij verzorgen periodieke controle en lossen storingen op.

betrouwbaar-16315-141310_4x.png

Direct huurders
Holland Huisvesting zal uw woning direct aanhuren.

heldereafspraken_4x.png

Persoonlijk

U heeft uw eigen vaste aanspreekpunt.

direct-huurders_4x.png
Werkgebied.png
bottom of page