top of page

Bedrijfsmatig.

Eenvoudig.

Snel.

Holland Huisvesting verhuurd haar woningen alleen bedrijfsmatig.
U huurt eenvoudig en snel middels onze aantrekkelijke voorwaarden.

Holland Huisvesting is een betrouwbare en flexibele schakel tussen aanbieders van onroerend goed, bedrijven en uitzendorganisaties die op zoek zijn naar huisvesting voor hun werknemers. Wij nemen hierin graag onze verantwoordelijkheid.

Wij hebben een breed aanbod aan woonruimtes met een landelijke dekking en bieden u en uw medewerkers een volledig ontzorgde tijdelijke huurwoning. Al onze accommodaties zijn voorzien van stoffering, meubilering, nutsvoorzieningen, internet en televisie. Verder beschikken alle locaties over vrij parkeren en huisvesten we altijd binnen de gestelde gemeentelijke richtlijnen.

U heeft aan ons een deskundige partner die u adviseert en assisteert op gebied van huisvestingsvraagstukken met betrekking tot arbeidsgasten. 

Samen met gemeentes, vastgoedeigenaren en werkgevers ontwikkelt, exploiteert en beheert Holland Huisvesting kwalitatieve en beheersbare huisvestingslocaties. Holland Huisvesting heeft zich gecommitteerd aan de uitdaging om de huisvestingsbranche te professionaliseren. Dit komt tot uiting in ons motto werken aan huisvesting; samen met gemeenten en regionale samenwerkingsverbanden zetten we de schouders eronder.

Holland Huisvesting is continue op zoek naar geschikte woningen voor de huisvesting van werknemers. Wij denken dan ook graag met u als mee bij verhuizingen, groei en krimp van uw werknemersbestand en kunnen hierin uw oude huisvestingslocatie overnemen in onze beheerformule.

Zoekt u woonruimte voor de tijdelijke huisvesting van personeel? Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Flexibel huren
Woningen huren per week, maand of jaar.

flexibel_4x.png

Compleet turn-key
Gemeubileerde verhuur inclusief alle benodigde voorzieningen.

turn-key_4x.png

Breed aanbod
Een ruim aanbod van woonruimte in de randstad.

breed-aanbod_4xx.png

Service 24/7

Onze technische dienst is altijd beschikbaar.

direct-huurders_4x - kopie.png
Werkgebied.png
bottom of page