top of page

Professioneel.

Duurzaam.

Concreet.

Holland Huisvesting staat garant voor een professionele, duurzame en concrete aanpak.

Holland Huisvesting is een betrouwbare en flexibele schakel tussen aanbieders van onroerend goed, bedrijven en uitzendorganisaties die op zoek zijn naar huisvesting voor hun werknemers. Wij geven invulling aan de enorme huisvestingsopgave van meer dan een half miljoen EU-arbeidsmigranten in Nederland. 

In Nederland verblijven EU-arbeidsmigranten uit Oost-Midden- en Zuid-Europa. De verwachting is dat de vraag naar (tijdelijke) woonruimte voor deze groep de komende jaren zal toenemen. De Rijksoverheid stimuleert gemeenten, verhuurders en werkgevers om goede en betaalbare (tijdelijke) woonruimte voor EU-arbeidsmigranten te creëren.

Samen met gemeentes, vastgoedeigenaren en werkgevers ontwikkelt, exploiteert en beheert Holland Huisvesting kwalitatieve en beheersbare huisvestingslocaties. Holland Huisvesting heeft zich gecommitteerd aan de uitdaging om de huisvestingsbranche te professionaliseren. Dit komt tot uiting in ons motto werken aan huisvesting; samen met gemeenten en regionale samenwerkingsverbanden zetten we de schouders eronder.

Holland Huisvesting is continue op zoek naar geschikte woningen voor de huisvesting van werknemers. Wij bieden eigenaren van onroerend goed de mogelijkheid om woonruimte tijdelijk te verhuren aan werknemers. Wij maken graag gratis inzichtelijk wat (tijdelijke) huisvesting van personeel u kan opleveren. 

Heeft u vastgoed dat geschikt is voor personeelshuisvesting? Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

bottom of page